igoarcompany
 
 
We have provided proofreading and editorial services for both students and teachers and have academic editors for most subjects offered by EU universities.
Balkanika
BALKA-Revista Volume 1
BALKA-Revista Volume 1 02.08.2015 | 12:00

Pas punimeve intensive, multidisiplinare të stafit të IGOAR dhe Bordit Editorial të BALKANIKA si dhe kontributit të të studiuesve dhe hulumtuesve shkencorë, Profesorëve dhe Kolegëve shkencorë të rinj, ju bëjme me dije se numri i parë i Academic Journal of Technology Enhancements and  multidisciplinary Science - BALKA-Revista tashme ka filluar pranimin e punimeve, afati per dorezimin e punimeve per edicionin e pare është 15/04/2016!
.

 

Ju falenderojmë për bashkëpunimin të gjithëve ju që besuat në përkushtimin tonë dhe ftojmë të gjithë, doktaronatët, hulumtuesit dhe studiuesit që të bëhen pjesë e kontributit në numrin e ardhshëm!

Më poshtë janë punimet  e paranuara për Numrin i parë; 

 

1. Imeraj, Elizabetaj, 09. 2015, Veprat penale kundër pasurise _001-013,  
                                                   Kliko per te lexuar punimin e plotë
 

2. Lama, Muhamet, 09.2015, Trafikimi dhe prostitucioni në vend dhe rajon_014-023,
                                                    Kliko per te lexuar punimin e plotë
 

 
Balkanika
Social Networks